Jobb

Interessert i service, kokkekunst eller en prosjektleder-rolle innen bedriftsutvikling?

Augustbryggo AS på idylliske Helgelandskysten, ligger i Nordland på Seløy i Herøy kommune. Bedriften består av restaurant, overnatting og visningssenter for fiskeri og havbrukshistorie på Helgeland.

Augustbryggo ligger på kaikanten midt i et øyparadis med store uteområder og en fantastisk utsikt til kjente fjellformasjoner. Her kan vi huse 100 gjester, og hit kommer man både sjøveien og bilveien. Vårt fokus er kortreist og hjemmelaget mat med tyngde på råstoff fra havet. Pr. nå holder vi sesongåpent samt tar i mot grupper på forespørsel fra både private og bedrifter utenom høysesong. I tillegg er vi tilretteleggere for gode og spennende opplevelser på Helgeland. Du finner også “Bædi og Børdi” her.

Reiseliv er et satsingsområde, og vi er medlem av Helgeland reiseliv, Kystriksveien reiseliv, samt paraplyorganisasjonen «Ut i Øyan» for øykommunene Herøy og Dønna. Vi samarbeider også veldig nært med en visningstillatelse for oppdrett.

På Herøy får du samtidig muligheten til å utforske den idylliske Helgelandskysten på fritiden med sykkel, kajakk, til fots til fjells eller ute på fiske. Herøy er en perle på Helgelandskysten med “et hav av muligheter”.

Vi er en familiebedrift med ca 10 års levetid. Tiden er nå inne for å satse sterkere. Da trenger vi deg som ønsker et trivelig arbeidsmiljø, har glimt i øyet og trives med hektiske hverdager med høy kvalitet i service og matopplevelser.

Vi søker:

➢ Prosjektleder

Vi har ambisiøse mål, og har nå utbyggingsplaner for større overnattingskapasitet samt helårsdrift. Til dette trenger vi deg som er målrettet, selvstendig, har engasjement og stå-på-vilje som smitter over. Du må kunne bruke den tid og kunnskap det tar å videreutvikle Augustbryggo videre, og ha det rette pågangsmotet. I tillegg er det ønskelig med nødvendig kunnskap innen bl.a. reiseliv. Det forventes at du er resultatorientert og kan jobbe selvstendig og i team. Erfaring innen prosjektarbeid, kjennskap til offentlige etater og virkemidler, samt god språkkunnskap er viktig. Trives du hos oss, og vi ser gode resultater fra prosjektarbeidet er det muligheter for å gå over i en daglig leder rolle. Lønn etter avtale.

➢ Kokker

Vi trenger deg som er en god kokk og liker å kokkelere med dagsferske, lokale råvarer i et hektisk og trivelig arbeidsmiljø. Du vil få jobbe mye med råvarer fra lokale leverandører. Det kan være seg kamskjell, laks, torsk, kveite etc. Her er det pr. nå mest à la carte med noe buffet-servering. Er du den rette og kan jobbe i et hektisk og trivelig miljø, vil vi gjerne høre fra deg.

➢ Serveringspersonale

Vi ønsker deg som er positiv og hyggelig mot kunder av natur, og alltid ønsker å gi det lille ekstra som skal til for at våre gjester skal få den gode og optimale opplevelsen når de besøker oss. Hvis du i tillegg trives i et variert og hektisk hverdagsmiljø og kan litt språk, så er det hjerterom hos oss. Lønn etter avtale. Til sommersesongen og etterhvert på helårsbasis.

Er dette deg, eller trigger interessen din? – Ta kontakt så vi kan bli bedre kjent, og forhåpentligvis jobbe sammen på flotte Seløy. Send oss en søknad og CV.

E-post: post@augustbryggo.no

Telefon: +47 97528850

Se mer om oss: https://utioyan.no/augustbryggo